Znanstveni i stručni dosezi

  • Uršulin-Trstenjak N., Bošnir J., Puntarić D., Vahčić N., Šušnić S.
    Application of the Safety System for the Production of the Original Istrian Croatian Honey - Based Product - Mead
    5th Central European Congress on Food, Bratislava

  • Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., Vujačić V.
    Application of the Safety System for the Production of the Original Istrian Croatian Honey - Based Product - Mead
    14th International eko-conference, 6th Safe food Novi Sad

  • Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S.
    Certifikacija HALAL sustava
    10. Hrvatska konferencija o kvaliteti i 1. Znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, Šibenik

  • Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić V., Linšak Tomić D.
    Characteristics and specifics of applying FSSC 22000 in the meat industry
    B-FoST Congress, Skopje

  • Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S. Lasić D., Šušnić V.
    Determination of geographical origin of black locust honey of five croatian regions by applying the PCA method
    Nutricon 2015 - Food quality & safety, Health and Nutrition, Skopje, Macedonia

  • Uršulin-Trstenjak N., Kladić V., Šarkanj B., Šerifović J.
    Dietary habits of adolescent in urban and rural areas
    Nutricon Food Quality&Safety, Health&Nutrition, Ohrid, 2019.

  • Uršulin-Trstenjak N., Juriša T., Sajko M., Šušnić S.
    Eating habits of croatian healthcare and non-helathcare university students
    Nutricon Food Quality&Safety, Health&Nutrition, Ohrid, 2019.

  • Uršulin-Trstenjak N., Dugonjić A., Levanić D., Šušnić S., Primorac Lj., Šušnić V.
    Establishing the HALAL standard in the production of a traditional specialty - burek
    Czech Journal of Food Sciences, 2015

  • Šušnić S., Krešić G., Mrduljaš N., Gadanec M.
    Features and characteristics of IFS food standard implementation in the milling industry
    7th International Congress "Flour-Bread '13" & 9th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh '13.", Opatija

  • Uršulin-Trstenjak N., Vahčić N., Šušnić S.
    Food safety systems through the HACCP system in catering
    Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Cavtat

  • Šušnić S.
    HACCP sustav - problemi, rješenja i perspektive primjene
    Zbornik radova Seminara DDD i ZUPP 2005., Rovinj

  • Šušnić S.
    HACCP sustav i sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - načini provedbe edukacije u organizaciji Udruge poslovnih savjetnika
    Bilten Savjetodavna praksa

  • Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S.
    Halal Quality Certification
    Local foods, regional development and the environment, Linnaeus University School of Business and Economics Kalmar, Sweden

  • Dugonjić A., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V.
    HALAL standard requirements in the productions of Sujuk
    16. Ružičkini dani, Vukovar

  • Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., Levanić D., Šušnić V., Vahčić N.
    Honey production safety management in the bottling plant of a family farm in the Varaždin county
    VIII. međunarodni Kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista 2014, Opatija

  • Šušnić S., N. Uršulin-Trstenjak
    Identifikacija i optimizacija procesa u ugostiteljskoj djelatnosti
    Treći međunarodno-znanstveni simpozij "Sanitarno inženjerstvo - Sanitary Engineering", Opatija

  • Šušnić S.
    Implementacija HACCP sustava u pogonu za preradu voća i specifičnosti provedbe mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije prema zahtjevima sustava
    Zbornik predavanja Trajna edukacija za izvoditelje DDD mjera "Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija u praksi", Zagreb

  • Šimundić B., Krešić G., Šušnić S.
    Implementation and maintenance of Food Safety Standards in catering
    18th Biennial International Congress: Tourism & Hospitay Industry 2006., Opatija

  • Krešić G., Mrduljaš N., Gazibara D., Pleadin J., Medak M., Šušnić S.
    Implementacija nutritivno uravnoteženih obroka za očuvanje zdravlja srca u objekt zdravstvenog turizma
    9. Međunarodno-stručni skup „Hranom do zdravlja“, Osijek

  • Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Gazibara D., Šušnić V.
    Implementacija sustava i aplikacija softvera za monitoring sustava sigurnosti hrane u djelatnosti ugostiteljstva
    Tehnički glasnik, godina VII, broj 2

  • Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N.
    Iskustva u certifikaciji sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane
    Stručni seminar s međunarodnim sudjelovanjem, Opatija

  • Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S.
    Norma ISO 22000:2005 u osiguranju sigurnosti hrane
    Zbornik radova seminara Djelatnost dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije i zaštita uskladištenih poljoprivrednih proizvoda, Dubrovnik

  • Krešić G., Vujačić V., Šušnić S., Kučan P.
    Nutritional Information on Restaurant Menus
    Food Science and Nutrition Technology ISSN: 2574-2701, Volume 2 Issue 4, 2017.

  • Gazibara D., Šušnić S.
    Organizacija prehrane i aspekti sigurnosti hrane - Daruvarske toplice Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju
    Stručno-edukativna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem "Sigurnost u bolnicama - kontrola i praćenje rizika", Opatija

  • Tomić Linšak D., Linšak Ž., Bešić D., Vojčić M., Teležar M., Čoklo M., Šušnić S., Mićović V.
    Polyciclic aromatic hydrocarbons and heavy metals in Kostrena coastal area
    International scienitfic journal Collegium Antropologicum

  • Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Dugonjić A., Kakurinov V., Šušnić S., Šušnić V.
    Potreba za unificiranim standardom u HALAL turizmu
    16. Konferencija o kvaliteti i 7. Znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu 2016., Poreč

  • Tomić Linšak D., Linšak Ž., Bešić D., Vojčić M., Teležar M., Čoklo M., Šušnić S., Mićović V.
    Polyciclic aromatic hydrocarbons and heavy metals in Kostrena coastal area
    International scienitfic journal Collegium Antropologicum

  • Vujačić V., Radinović M., Bodroža Solarov M., Krešić G., Šušnić S.
    Potential development of wine tourism in Montenegro
    Contemporary Trends in Tourism and Hospitality (CTTH) “New Spaces in Cultural tourism”, Novi Sad, 2017.

  • Šušnić S.
    Praktični značaj i perspektive primjene HACCP sustava s osvrtom na ulogu sanitarne struke
    1. stručni seminar o sanitarnom inženjerstvu s međunarodnim sudjelovanjem, Rijeka

  • Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S.
    Preduvjetni programi Halal standarda
    Zbornik radova Seminara DDD i ZUP, Šibenik

  • Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V., Lasić D.
    Prikaz utjecaja sezona na kvalitetu fizikalno-kemijskog profila meda primjenom Anova metode
    15. Hrvatska konferencija o kvaliteti i 6. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu 2015, Primošten

  • Šušnić S.
    Primjena norme ISO 22000:2005 u osiguranju sigurnosti hrane
    Časopis Kvaliteta

  • Šušnić S.
    Primjena norme ISO 22000:2005 u osiguranju sigurnosti hrane s posebnim osvrtom na pekarsku i konditorsku industriju-umjesto nacionalnih ujednačene norme
    Novi pekar, godina VI, broj 37

  • Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Bačić V., Gulan S., Šušnić V.
    Primjena sustava upravljanja sigurnošću hrane u zračnom prometu
    16. Konferencija o kvaliteti i 7. Znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu 2016., Poreč

  • Dugonjić A., Uršulin - Trstenjak N., Šušnić S., Levanić D.
    Primjena zahtjeva HALAL norme HRN BAS 1049:2010 u klaonici krupne stoke

  • Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Primorac Lj., Šušnić S.
    Profile and diversity of phisicochemical parameters of the black locust honey from Krapina-Zagorje region given the testing season
    3rd International Symposium on Bee Products - Anual meeting of the International Honey Commission, Opatija

  • Natalija Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić V., Šušnić S.
    Profile and diversity of physicochemical parameters of the black locust honey from estern Croatia region given the testing seasons
    Nutricon 2014 - Food quality & Safety, Health and Nutrition, Skopje, Macedonia

  • Šušnić S., Šušnić V.
    Problematika izrade i implementacije HACCP planova u ugostiteljstvu
    Zbornik radova seminara Djelatnost dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije i zaštita uskladištenih poljoprivrednih proizvoda, Rovinj

  • Gloc K., Dolenac I., Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N.
    Problematika primjene natrijevog diklorizocijanurat dihidrata u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu
    Stručna radionica s međunarodnim sudjelovanjem "Dezinfekcija - problemi u praksi", Opatija

  • Gloc K., Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N.
    Problematika primjene natrijevog dikloroizocijanuratdihidrata u ugostiteljstvu
    Zbornik radova Seminara DDD i ZUP, Šibenik

  • Šušnić V., Šušnić S.
    Provedba mjera dezinsekcije i deratizacije kao preduvjetni program za implementaciju HACCP sustava - teoretski aspekti i praktična iskustva
    Stručni seminar s međunarodnim sudjelovanjem "Kontrola štetnika" (Pest control), Opatija

  • Šerifović J., Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N.
    Quality features and health standards of cinnamonn on Croatian market
    2. međunarodni Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane, Opatija, 2018.

  • Šušnić V., Sakar D., Šuran J., Pompe-Gotal J., Šušnić S., Čoklo M., Teležar M.,
           Tomić Linšak D., Mićović V., Prevendar Crnić A.
    Residues of Lindane in Adipose Tissue of Lambs and Sheep from Islands Krk and Cres
    International scienitfic journal Collegium Antropologicum

  • Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S.
    Role of HALAL Standard in Food Safety System
    5th Central European Congress on Food, Bratislava

  • Uršulin-Trstenjak N., Vahčić N., Šušnić S.
    Sigurnost hrane kroz "higijenski paket" kao dio osiguranja sigurnosti turističkih destinacija
    Gospodarstvo i okoliš, god. XV, broj 87

  • Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., D.Levanić
    Specifičnosti ispunjavanja zahtjeva za upravljanje dokumentacijom u osiguravanju kvalitete i sigurnosti hrane u poslovnom subjektu za proizvodnju meda i proizvoda od meda
    12. Hrvatska konferencija o kvaliteti i 3. Znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, Brijuni

  • Vujačić V., Krešić G., Šušnić S.
    Standard hazard analysis, critical control point and hotel managment
    Naučno-stručni časopis Turističko poslovanje, Beograd 2017.

  • Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N., Koprivanac P.
    Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj - pregled stanja i perspektive razvoja
    2. međunarodni stručno znanstveni simpozij, Opatija

  • Uršulin-Trstenjak N., N.Vahčić., Šušnić S.
    The safety of honey production by implementing the HACCP system
    The 7 International Congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists, Opatija

  • Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., Neuberg M., Veronek J., Levanić D.
    The specific of the HACCP system application in honey production
    5th Central European Congress on Food, Novi Sad

  • Uršulin-Trstenjak N., Dugonjić A., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V.
    The specific of HALAL standard HRN BAS 1049:2010
    Nutricon 2015 - Food Quality & Safety, Health and Nutrition, Skopje, Macedonia

  • Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V.
    Učinkovitost preduvjetnih programa u mesnoj industriji definiranih zahtjevom FSSC 22000
    Časopis MESO, No. 4/2016

  • Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S.
    Uloga HALAL standarda u sustavu sigurnosti hrane
    Zbornik radova seminara Djelatnost dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije i zaštita uskladištenih poljoprivrednih proizvoda, Pula

  • Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N.
    Uzorkovanje kao način prikupljanja objektivnih dokaza u postupku auditiranja sustava upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane
    Stručna radionica sa međunarodnim sudjelovanjem, Opatija

  • Šušnić S.
    Zakonska obaveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva
    Bilten "Nabava" Hrvatske udruge hotelijera i ugostitelja

  • Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S.
    Zakonska obaveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva
    Turizam,Vol. 3, broj 3/2005

  • Šušnić S.
    Zakonske obaveze i perspektive primjene HACCP sustava s osvrtom na ulogu i djelovanje Udruge poslovnih savjetnika
    Bilten Savjetodavna praksa