Certifikacija / recertifikacija sustava upravljanja energijom ISO 50001:2018 u Valamar Riviera d.d i Imperial Riviera d.d.

Završen je projekt certifikacije/recertifikacije sustava upravljanja energijom prema normi ISO 50001:2018 u VALAMAR RIVIERA d.d. Poreč i IMPERIAL RIVIERA d.d. Rab. Provedbom internih audita i edukacijama zaposlenika osigurano je da sustav upravljanja energijom postigne željene rezultate i poboljšanja u izrazito izazovnoj 2020. godini za sektor turizma. VALAMAR RIVIERA d.d. je najveća turistička kompanija u Hrvatskoj koja u svojim destinacijama od Istre do Dubrovnika može istovremeno smjestiti 58.000 gostiju u 36 hotela i 15 kamping ljetovališta.
IMPERIAL RIVIERA d.d. je jedna od deset najvećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, nastala pripajanjem društva Hoteli Makarska d.d. društvu Imperial d.d. Rab u lipnju 2019. godine. Nova tvrtka spoj je kvalitete i poslovne tradicije IMPERIALA d.d. i HOTELA MAKARSKA dulje od pet desetljeća. Tvrtka u 2019. godini kupnjom hotela Valamar Zagreb, sada Valamar Parentino Hotela, poslovanje proširila i na destinaciju Poreč.

Reference

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više