Implementacija Plana sigurnosti vode (WSP) u Vodovod d.o.o. Zadar

Čestitke Vodovodu d.o.o. Zadar na uspješnoj implementaciji i provedbi Plana sigurnosti vode i ishodovanom rješenju Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske o odobrenju, a čime je finalizirana tranzicija s HACCP sustava na Plan sigurnosti vode te potvrđena potpuna usklađenost sa zakonskim zahtjevima i Smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

WSP tim je kroz nekoliko mjeseci uspješno radio na projektu implementacije s jasnim i zajedničkim ciljem osiguranja dostupnosti te visoke kvalitete i zdravstvene ispravnosti vode za ljudsku potrošnju svim potrošačima na području kojim Vodovod d.o.o. Zadar upravlja.


Aktivnosti su obuhvaćale:

obilazak svih vodocrpilišta i vodosprema;

procjenu svih rizika koji potencijalno mogu imati utjecaj na zdravstvenu ispravnost, kvalitetu i dostupnost vode za ljudsku potrošnju uključujući one koji se odnose na fizičku zaštitu i informacijsku sigurnost;

razmatranje postojećih kontrolnih mjera i validacija istih;

✔ sudjelovanje u izradi i reviziji dokumentacije WSP;

izlaganje brojnih prijedloga u svrhu poboljšanja sustava;

održavanje edukacija WSP Tima i operativnih zaposlenika;


Time smo osigurali sustavnu implementaciju WSP-a u operativno postupanje i poslovanje te omogućili maksimalnu integraciju s postojećim sustavima upravljanja kvalitetom i sigurnosti vode za ljudsku potrošnju.
 
Od srca zahvaljujemo cijelom WSP Timu Vodovod d.o.o. Zadar i operativnim zaposlenicima na ukazanom povjerenju, visokoj razini kooperativnosti te postignutim rezultatima.

Reference

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više