Recertifikacija IFS FOOD 6.1 u Agrolaguna d.d. Poreč

U lipnju su uspješno provedeni recertifikacijski auditi IFS - International Featured Standards FOOD 6.1 u Agrolaguna D.D. Poreč. U proizvodnim područjima su ostvareni HIGHER LEVEL rezultati: proizvodnja i punjenje vina i maslinovog ulja 95,90 % te proizvodnja i pakiranje sira 98,13 %.
IFS na međunarodnom tržištu hrane predstavlja priznat standard i jedan od kriterija suradnje sa značajnijim trgovačkim lancima te se diljem svijeta koristi kao okvir za poslovanje različitih dijelova prehrambenog lanca.
Cilj ovog zahtjevnog standarda je postaviti razine kvalitete i zdravstvene ispravnosti hrane te ocijeniti sposobnost organizacije da odgovori na sve zahtjeve tržišta.
Obzirom na činjenicu da Agrolaguna d.d. predstavlja gospodarski subjekt s dugom tradicijom, značajnim udjelom proizvoda na tržištu te prepoznatljivom kvalitetom iskazujemo osobito zadovoljstvo na postignutim rezultatima i sjajnom napretku uz čestitke članovima tima i zaposlenicima na uloženom trudu i postignutim rezultatima te zahvaljujemo na dugogodišnjoj suradnji i povjerenju.

Reference

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više