Stručni i znanstveni dosezi
Sustainable Halal Food Production - Locusta migratoria as unused potential
J. Šerifović, A. Dugonjić, S. Šušnić, N. Uršulin - Trstenjak, S. Haliti Ekonomski izazovi, Časopis Departmana za ekonomske nauke Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru, 2022.
Application of the Safety System for the Production of the Original Istrian Croatian Honey - Based Product - Mead
Uršulin-Trstenjak N., Bošnir J., Puntarić D., Vahčić N., Šušnić S. 5th Central European Congress on Food, Bratislava
Application of the Safety System for the Production of the Original Istrian Croatian Honey - Based Product - Mead
Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., Vujačić V. 14th International eko-conference, 6th Safe food Novi Sad
Certifikacija HALAL sustava
Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. 10. Hrvatska konferencija o kvaliteti i 1. Znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, Šibenik
Characteristics and specifics of applying FSSC 22000 in the meat industry
Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić V., Linšak Tomić D. B-FoST Congress, Skopje
Determination of geographical origin of black locust honey of five croatian regions by applying the PCA method
Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S. Lasić D., Šušnić V. Nutricon 2015 - Food quality & safety, Health and Nutrition, Skopje, Macedonia
Dietary habits of adolescent in urban and rural areas
Uršulin-Trstenjak N., Kladić V., Šarkanj B., Šerifović J. Nutricon Food Quality&Safety, Health&Nutrition, Ohrid, 2019
Eating habits of croatian healthcare and non-helathcare university students
Uršulin-Trstenjak N., Juriša T., Sajko M., Šušnić S. Nutricon Food Quality&Safety, Health&Nutrition, Ohrid, 2019.
Establishing the HALAL standard in the production of a traditional specialty - burek
Uršulin-Trstenjak N., Dugonjić A., Levanić D., Šušnić S., Primorac Lj., Šušnić V. Czech Journal of Food Sciences, 2015
Features and characteristics of IFS food standard implementation in the milling industry
Šušnić S., Krešić G., Mrduljaš N., Gadanec M. 7th International Congress "Flour-Bread '13" & 9th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh '13.", Opatija
Food safety systems through the HACCP system in catering
Uršulin-Trstenjak N., Vahčić N., Šušnić S. Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Cavtat
HACCP sustav - problemi, rješenja i perspektive primjene
Šušnić S. Zbornik radova Seminara DDD i ZUPP 2005., Rovinj
HACCP sustav i sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - načini provedbe edukacije u organizaciji Udruge poslovnih savjetnika
Šušnić S. Bilten Savjetodavna praksa
Halal Quality Certification
Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. Local foods, regional development and the environment, Linnaeus University School of Business and Economics Kalmar, Sweden
HALAL standard requirements in the productions of Sujuk
Dugonjić A., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V. 16. Ružičkini dani, Vukovar
Honey production safety management in the bottling plant of a family farm in the Varaždin county
Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., Levanić D., Šušnić V., Vahčić N. VIII. međunarodni Kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista 2014, Opatija
Identifikacija i optimizacija procesa u ugostiteljskoj djelatnosti
Šušnić S., N. Uršulin-Trstenjak Treći međunarodno-znanstveni simpozij "Sanitarno inženjerstvo - Sanitary Engineering", Opatija
Implementacija HACCP sustava u pogonu za preradu voća i specifičnosti provedbe mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije prema zahtjevima sustava
Šušnić S. Zbornik predavanja Trajna edukacija za izvoditelje DDD mjera "Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija u praksi", Zagreb
Implementation and maintenance of Food Safety Standards in catering
Šimundić B., Krešić G., Šušnić S. 18th Biennial International Congress: Tourism & Hospitay Industry 2006., Opatija
Implementacija nutritivno uravnoteženih obroka za očuvanje zdravlja srca u objekt zdravstvenog turizma
Krešić G., Mrduljaš N., Gazibara D., Pleadin J., Medak M., Šušnić S. 9. Međunarodno-stručni skup „Hranom do zdravlja“, Osijek
Implementacija sustava i aplikacija softvera za monitoring sustava sigurnosti hrane u djelatnosti ugostiteljstva
Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Gazibara D., Šušnić V. Tehnički glasnik, godina VII, broj 2
Iskustva u certifikaciji sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane
Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N. Stručni seminar s međunarodnim sudjelovanjem, Opatija
Norma ISO 22000:2005 u osiguranju sigurnosti hrane
Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. Zbornik radova seminara Djelatnost dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije i zaštita uskladištenih poljoprivrednih proizvoda, Dubrovnik
Nutritional Information on Restaurant Menus
Krešić G., Vujačić V., Šušnić S., Kučan P. Food Science and Nutrition Technology ISSN: 2574-2701, Volume 2 Issue 4, 2017.
Reference