Stručni i znanstveni dosezi
Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj - pregled stanja i perspektive razvoja
Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N., Koprivanac P. 2. međunarodni stručno znanstveni simpozij, Opatija
The safety of honey production by implementing the HACCP system
Uršulin-Trstenjak N., N.Vahčić., Šušnić S The 7 International Congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists, Opatija
The specific of the HACCP system application in honey production
Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., Neuberg M., Veronek J., Levanić D. 5th Central European Congress on Food, Novi Sad
The specific of HALAL standard HRN BAS 1049:2010
Uršulin-Trstenjak N., Dugonjić A., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V. Nutricon 2015 - Food Quality & Safety, Health and Nutrition, Skopje, Macedonia
Učinkovitost preduvjetnih programa u mesnoj industriji definiranih zahtjevom FSSC 22000
Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V. Časopis MESO, No. 4/2016
Uloga HALAL standarda u sustavu sigurnosti hrane
Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. Zbornik radova seminara Djelatnost dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije i zaštita uskladištenih poljoprivrednih proizvoda, Pula
Uzorkovanje kao način prikupljanja objektivnih dokaza u postupku auditiranja sustava upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane
Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N. Stručna radionica sa međunarodnim sudjelovanjem, Opatija
Zakonska obaveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva
Šušnić S. Stručna radionica sa međunarodnim sudjelovanjem, Opatija
Zakonska obaveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva
Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. Turizam,Vol. 3, broj 3/2005
Zakonske obaveze i perspektive primjene HACCP sustava s osvrtom na ulogu i djelovanje Udruge poslovnih savjetnika
Šušnić S. Bilten Savjetodavna praksa
Reference