Stručni i znanstveni dosezi

The safety of honey production by implementing the HACCP system

Uršulin-Trstenjak N., N.Vahčić., Šušnić S The 7 International Congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists, Opatija

The specific of the HACCP system application in honey production

Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., Neuberg M., Veronek J., Levanić D. 5th Central European Congress on Food, Novi Sad

The specific of HALAL standard HRN BAS 1049:2010

Uršulin-Trstenjak N., Dugonjić A., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V. Nutricon 2015 - Food Quality & Safety, Health and Nutrition, Skopje, Macedonia

Učinkovitost preduvjetnih programa u mesnoj industriji definiranih zahtjevom FSSC 22000

Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V. Časopis MESO, No. 4/2016

Uloga HALAL standarda u sustavu sigurnosti hrane

Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. Zbornik radova seminara Djelatnost dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije i zaštita uskladištenih poljoprivrednih proizvoda, Pula

Uzorkovanje kao način prikupljanja objektivnih dokaza u postupku auditiranja sustava upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane

Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N. Stručna radionica sa međunarodnim sudjelovanjem, Opatija

Zakonska obaveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva

Šušnić S. Stručna radionica sa međunarodnim sudjelovanjem, Opatija

Zakonska obaveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva

Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. Turizam,Vol. 3, broj 3/2005

Zakonske obaveze i perspektive primjene HACCP sustava s osvrtom na ulogu i djelovanje Udruge poslovnih savjetnika

Šušnić S. Bilten Savjetodavna praksa

Reference

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više