Stručni i znanstveni dosezi
Organizacija prehrane i aspekti sigurnosti hrane - Daruvarske toplice Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju
Gazibara D., Šušnić S. Stručno-edukativna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem "Sigurnost u bolnicama - kontrola i praćenje rizika", Opatija
Polyciclic aromatic hydrocarbons and heavy metals in Kostrena coastal area
Tomić Linšak D., Linšak Ž., Bešić D., Vojčić M., Teležar M., Čoklo M., Šušnić S., Mićović V. International scienitfic journal Collegium Antropologicum
Potreba za unificiranim standardom u HALAL turizmu
Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Dugonjić A., Kakurinov V., Šušnić S., Šušnić V. 16. Konferencija o kvaliteti i 7. Znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu 2016., Poreč
Polyciclic aromatic hydrocarbons and heavy metals in Kostrena coastal area
Tomić Linšak D., Linšak Ž., Bešić D., Vojčić M., Teležar M., Čoklo M., Šušnić S., Mićović V. International scienitfic journal Collegium Antropologicum
Potential development of wine tourism in Montenegro
Vujačić V., Radinović M., Bodroža Solarov M., Krešić G., Šušnić S. Contemporary Trends in Tourism and Hospitality (CTTH) “New Spaces in Cultural tourism”, Novi Sad, 2017.
Praktični značaj i perspektive primjene HACCP sustava s osvrtom na ulogu sanitarne struke
Šušnić S. 1. stručni seminar o sanitarnom inženjerstvu s međunarodnim sudjelovanjem, Rijeka
Preduvjetni programi Halal standarda
Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S Zbornik radova Seminara DDD i ZUP, Šibenik
Prikaz utjecaja sezona na kvalitetu fizikalno-kemijskog profila meda primjenom Anova metode
Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V., Lasić D. 15. Hrvatska konferencija o kvaliteti i 6. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu 2015, Primošten
Primjena norme ISO 22000:2005 u osiguranju sigurnosti hrane
Šušnić S. Časopis Kvaliteta
Primjena norme ISO 22000:2005 u osiguranju sigurnosti hrane s posebnim osvrtom na pekarsku i konditorsku industriju-umjesto nacionalnih ujednačene norme
Šušnić S. Novi pekar, godina VI, broj 37
Primjena sustava upravljanja sigurnošću hrane u zračnom prometu
Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Bačić V., Gulan S., Šušnić V. 16. Konferencija o kvaliteti i 7. Znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu 2016., Poreč
Primjena zahtjeva HALAL norme HRN BAS 1049:2010 u klaonici krupne stoke
Dugonjić A., Uršulin - Trstenjak N., Šušnić S., Levanić D.
Profile and diversity of phisicochemical parameters of the black locust honey from Krapina-Zagorje region given the testing season
Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Primorac Lj., Šušnić S. 3rd International Symposium on Bee Products - Anual meeting of the International Honey Commission, Opatija
Profile and diversity of physicochemical parameters of the black locust honey from estern Croatia region given the testing seasons
Natalija Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić V., Šušnić S. Nutricon 2014 - Food quality & Safety, Health and Nutrition, Skopje, Macedonia
Problematika izrade i implementacije HACCP planova u ugostiteljstvu
Šušnić S., Šušnić V. Zbornik radova seminara Djelatnost dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije i zaštita uskladištenih poljoprivrednih proizvoda, Rovinj
Problematika primjene natrijevog diklorizocijanurat dihidrata u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu
Gloc K., Dolenac I., Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N. Stručna radionica s međunarodnim sudjelovanjem "Dezinfekcija - problemi u praksi", Opatija
Problematika primjene natrijevog dikloroizocijanuratdihidrata u ugostiteljstvu
Gloc K., Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N. Zbornik radova Seminara DDD i ZUP, Šibenik
Provedba mjera dezinsekcije i deratizacije kao preduvjetni program za implementaciju HACCP sustava - teoretski aspekti i praktična iskustva
Šušnić V., Šušnić S. Stručni seminar s međunarodnim sudjelovanjem "Kontrola štetnika" (Pest control), Opatija
Quality features and health standards of cinnamonn on Croatian market
Šerifović J., Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N. 2. međunarodni Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane, Opatija, 2018.
Residues of Lindane in Adipose Tissue of Lambs and Sheep from Islands Krk and Cres
Šušnić V., Sakar D., Šuran J., Pompe-Gotal J., Šušnić S., Čoklo M., Teležar M., Tomić Linšak D., Mićović V., Prevendar Crnić A. International scienitfic journal Collegium Antropologicum
Role of HALAL Standard in Food Safety System
Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. 5th Central European Congress on Food, Bratislava
Sigurnost hrane kroz "higijenski paket" kao dio osiguranja sigurnosti turističkih destinacija
Uršulin-Trstenjak N., Vahčić N., Šušnić S. Gospodarstvo i okoliš, god. XV, broj 87
Specifičnosti ispunjavanja zahtjeva za upravljanje dokumentacijom u osiguravanju kvalitete i sigurnosti hrane u poslovnom subjektu za proizvodnju meda i proizvoda od meda
Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., D.Levanić 12. Hrvatska konferencija o kvaliteti i 3. Znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, Brijuni
Standard hazard analysis, critical control point and hotel managment
Vujačić V., Krešić G., Šušnić S. Naučno-stručni časopis Turističko poslovanje, Beograd 2017.
Reference